Ecofloor vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Ecofloor ComfortMat

Elektrische vloerverwarming is in de huidige nieuwbouw en renovatie bouw niet meer weg te denken en eenvouvdig zelf te installeren. In elk huis of kantoor doen zich situaties voor waarbij vloerverwarming op elektriciteit de meest eenvoudige, rendabele en comfortabele oplossing biedt. Het Ecofloor ComfortMat doe het zelf-pakket is als vloerverwarming voor elke ruimte geschikt. 

Doordat de verwarmingskabel al in lussen op maat op de mat is aangebracht is het systeem eenvoudig te installeren. Door het vezelnet in te knippen kunt u de mat in iedere gewenste vorm leggen. De ComfortMat wordt in de lijmlaag direct onder de tegelvloer (of in de dekvloer) aangebracht. De garantietermijn van de verwarmingsmat is 10 jaar.

 

De Ecofloor ComfortMat elektrische vloerverwarming pakket bestaat uit:
- verwarmingskabel op een mat (50cm breed) geintegreerd met dubbelzijdig tape.
- digitale thermostaat inclusief vloersensor.
- beschermbuis voor de vloersensor.


Elektrische vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen. De warmteopbrengst is in verhouding tot radiatoren hoger. Hierdoor ligt het rendement van beide systemen zeer dicht bij elkaar. Vloerverwarming wordt ervaren als de ideale verwarmingsbron doordat de warmte gelijkmatig omhoog stijgt. De lucht blijft daarbij voldoende vocht bevatten en er is door het kleine temperatuur verschil tussen vloer en plafond, weinig luchtcirculatie. Elektrische vloerverwarming vraagt geen enkele vorm van onderhoud, is geruisloos en volkomen veulig. Daarnaast heeft elektrische vloerverwarming een lange levensduur en werkt deze volledig zelfstandig en kan als bijverwarming of hoofdverwarming worden gebruikt.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Bereken hier uw panelen: