Uw werkplek behaaglijk met infraroodpanelen

De infrarood verwarmingspanelen zijn zeer geschikt voor het verwarmen van kantoren, winkels en werkplaatsen in bedrijfsloodsen. De panelen kunnen geplaatst worden achter of boven de werkplek waardoor er een comfortabele warme zone wordt gecreeërd.
De panelen zijn verkrijgbaar in de standaard systeemplafondmaten zodat installatie in die gevallen wel heel eenvoudig is. Voor wandmontage zijn panelen met een (eigen) afbeelding leverbaar. Als decoratie kunt u ook uw promotieboodschap of logo op het paneel laten aanbrengen. Met thermostaten kan de temperatuur in iedere ruimte individueel worden geregeld.

 

Panelen in de ruimte met radarschermen bij

Groningen Seaport in Delfzijl.

 

 

 

 

 

 


Bijverwarmen in de werkplaats
 

In bedrijfsloodsen kunnen werkplekken comfortabel en energiezuinig worden verwarmd. Met de plaatsing van een infraroodpaneel boven de werkplek creeërt u een warmtezone. Veelal wordt er in bedrijfsruimtes gebruik gemaakt van heteluchtblazers om de ruimte te verwarmen. In de warmtestraal is het veelal te warm en de luchtcirculatie die ontstaat maakt andere ruimtes weer koud en doet veel vuil en stof verplaatsen. Dit nadeel heeft u niet met de AnTech infrarood verwarmingspanelen.

 


Infrarood verwarmingspanelen in winkels

Infrarood verwarmingspanelen zijn zeer geschikt voor het gebruik in winkels. U kunt warmtezones creeëren boven de kassa, presentatiebalies en kleedruimtes. U en uw klanten ervaren de comfortabele zonnewarmte van de panelen. Doordat er door de opwarming geen lucht verplaatst wordt, is het stof in de lucht tot minimum beperkt. De panelen zijn eenvoudig in het systeemplafond en op wanden te monteren. 

 

Panelen aan het plafond bij de

receptie van Groningen Seaport in Delfzijl.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie